Kapcsolat
Magyar English

Gyakori kérdések

Hogyan tudom megrendelni a szállítást?
A szállítást megrendelheti honlapunkon a megrendelés menüpontra kattintva, telefonon, illetve ügyfélszolgálati irodánkban személyesen.

Hol található a Hórusz Transzfer Kft. irodája?
Irodánk Debrecenben a Füredi út 98/B. alatt található, a Medicor-udvar területén.

Mennyi idővel az utazás előtt kell megrendelni a szállítást?
Cégünk 72 órás rendelési határidővel dolgozik. 72 órán belül csak akkor tudjuk vállalni a szállítást, ha más utas is van a kért időpontban vagy az utas vállalja, hogy igazodik a többi utashoz.

Van-e lehetőség bankkátyás fizetésre az autóban vagy az ügyfélszolgálati irodában?
Igen, van lehetőség bankkártyás fizetésre.

Lehet-e az autó sofőrjénél fizetni?
Igen, amennyiben más módon az utazás megkezdése előtt nem tudta a fizetést lebonyolítani, ebben az esetben természetesen az autó sofőrjénél is tud fizetni.

Az autóban fizetés esetén kaphatok-e ÁFA-s számlát?
Igen, de kérjük ÁFA-s számla igényét, pontos számlázási névvel illetve címmel előre jelezze a megrendelés leadásakor.

Az autóban fizetés esetén fizethetek-e euróval, dollárral vagy fonttal?
Igen, a CIB Bank által közzétett napi vételi deviza árfolyama alapján. Devizában történő fizetés esetén, kérjük a pontos összeget adja át a sofőrnek, mert sofőrünk nem tud visszaadni.

Amennyiben reptéri transzfert rendelek, hol történik az utasfelvétel?
Szolgáltatásunk célja, hogy az utast a csomagjaival együtt „háztól-házig” szállítsuk, azaz autónk az utas által megadott címre érkezik.

Az utazás napján mikor vesz fel a transzfer?
Az utasfelvételi időpontokat minden esetben csak egy nappal az utazás előtt véglegesítjük. Erről sms-ben értesítjük az utasokat. Amennyiben utazás előtti napon 18:00-ig nem kap sms-t, hívja ügyfélszolgálatunkat.

Az utazás során megáll-e az autó útközben?
Sofőrünk legalább egyszer megáll út közben, néhány percre.

A repülőtéren hogyan találom meg autójukat?
Utazás előtti napon sms-ben értesítjük az utasokat, hogy melyik autónkat kell keresniük a reptéren. Amennyiben utazás előtti napon 18:00-ig nem kap sms-t, hívja ügyfélszolgálatunkat.

Utazás alatt biztosítva vagyok esetleges baleset esetén?
Igen, autóink rendelkeznek CASCO biztosítással és a személyekre vonatkozó utas-, illetve poggyászbiztosítással.

Mi a teendő, ha késik a repülőgépem?
Amint értesül a késésről, arra kérjük azonnal vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, hogy minél előbb intézkedhessünk.

Amennyiben késik a repülőgépem, vár rám az autó?
Ha a többi utas várakozása nem haladja meg a 90 percet akkor az autó meg fogja Önt várni. Ha a többi utas várakozása meghaladná a 90 percet, akkor a legközelebbi autónkban biztosítunk helyet.

A repülőtértől eltérő úticéllal is vállalnak szállítást?
Igen, áregyeztetés céljából hívja ügyfélszolgálatunkat.
Amennyiben nem a reptérre utazik, hanem egyéb budapesti címre a szállításoknál az alapárra kerületenként feláraink vannak.
Az utazásnál a reptérre érkező utasokhoz igazítjuk autóinkat, ami jelenthet korábbi érkezést ill. többletvárakozást is, a kellemetlenségek elkerülése érdekében az utazás előtt 1-2 nappal kérjük ügyfélszolgálaton egyeztessenek.

Tudnak-e gyerekülést biztosítani?
Természetesen tudunk biztosítani bébihordót, gyerekülést és ülésmagasítót is. Kérjük a megrendelés leadásakor jelezze igényét.

További kérdéseit felteheti:
  • a +36 30 649 4999 telefonszámon,
  • az info@el-szallit.hu e-mail címen vagy
  • a facebook.com/elszallit közösségi oldalon.
-


airplane Így kereshetnek ránk: Repülőtéri transzferek, Reptéri transzferek, belföldi és külföldi személyszállítás, belföldi transzfer, airport transfer, Debrecen, Hajdúszoboszló, Nyíregyháza, Miskolc, Tiszaújváros, Tiszafüred, Eger, Gyöngyös vonzáskörzetében.
reptéri transzfer, repülőtéri transzfer, reptéri transfer, reptéri transzfer debrecen, repülőtéri transzfer debrecenből, reptéri transzfer nyíregyháza, repülőtéri transzfer nyíregyházáról, reptéri transzfer miskolc, repülőtéri transzfer miskolcról, reptéri transzfer eger, repülőtéri transzfer egerből, reptéri transzfer Budapest-Liszt Ferenc reptér, repülőtéri transzfer Budapest-Liszt Ferenc reptér, reptéri járat, airport minibus, airport Taxi, airport transfer, Airport Shuttle, letisko taxi, letisko minibus, aeroport transfer, belföldi- és külföldi személyszállítás, belföldi transzfer