Kapcsolat
Magyar English

Magunkról

Az EL-SZÁLLÍT Reptéri Transzfer 2007 januárja óta van jelen a piacon, eleinte főként céges utazások lebonyolítását végezte.

A 2009-es évtől szolgáltatásunkat kibővítettük az egyéni utazók felé, akik számára a külföldi nagyvállalatok által egyébként is megkövetelt magas szintű szolgáltatásunkat kínáljuk.

Üzleti utasaink elégedettsége az Ön számára is garancia, induljon vagy érkezzen a budapesti, a debreceni vagy akár a bécsi repülőtér érintésével, utazzon egyedül, barátaival vagy nagyobb társasággal.

Repülőtéri transzferszolgáltatásunkban lakásától a repülőtér bejáratáig szállítjuk. Ön csak repülőgépe járatszámát adja meg, a többi a mi feladatunk. Megtervezzük utazását, mindenről időben tájékoztatjuk és az utazás napján csak annyi dolga marad, hogy helyet foglaljon egyik járművünk ülésén.

Rugalmas, elektronikus foglalási rendszerünk, a kényelmes kisbuszok és személygépkocsik, a pontos, udvarias gépkocsivezetők mind azt szolgálják, hogy Ön már a lakása ajtaján kilépve élvezze az utazást!

Belföldi vagy külföldi társas utazásaihoz - legyen szó akár szakmai tanulmányútról, akár családi kirándulásról - korszerű, 18 vagy 50 személyes légkondicionált autóbuszainkat kínáljuk, amelyek az év 365 napján 24 órában állnak rendelkezésére.

-


airplane Így kereshetnek ránk: Repülőtéri transzferek, Reptéri transzferek, belföldi és külföldi személyszállítás, belföldi transzfer, airport transfer, Debrecen, Hajdúszoboszló, Nyíregyháza, Miskolc, Tiszaújváros, Tiszafüred, Eger, Gyöngyös vonzáskörzetében.
reptéri transzfer, repülőtéri transzfer, reptéri transfer, reptéri transzfer debrecen, repülőtéri transzfer debrecenből, reptéri transzfer nyíregyháza, repülőtéri transzfer nyíregyházáról, reptéri transzfer miskolc, repülőtéri transzfer miskolcról, reptéri transzfer eger, repülőtéri transzfer egerből, reptéri transzfer Budapest-Liszt Ferenc reptér, repülőtéri transzfer Budapest-Liszt Ferenc reptér, reptéri járat, airport minibus, airport Taxi, airport transfer, Airport Shuttle, letisko taxi, letisko minibus, aeroport transfer, belföldi- és külföldi személyszállítás, belföldi transzfer